Novosti

Linkovi

Kontakt
AMEX Export-Import d.o.o.
Vladislava Bajčevića 29/19,
11160 Beograd
Srbija
Tel/Fax: 011/3421-789
Mob: 063/346-861
office@amex-lab.rs

 

Poslovni profil

AMEX export - import d.o.o. je ogranak istoimene firme iz Beča, koja sa uspehom posluje još od 1970. godine. Osnovna delatnost amex-a je zastupništvo poznatih svetskih proizvođača na polju visoko precizne laboratorijske opreme, medicinskih instrumenata i mernih instrumenata za istraživanja, razvoj i nauku.

Orijentisani smo uglavnom na istočnoevropsko tržište, tako da pored ogranka u Beogradu rade i firme u Bugarskoj, Rumuniji i Poljskoj. Sarađujemo sa velikim brojem proizvođača iz sad i zapadne Evrope čiji smo generalni zastupnici.  Zahvaljujući našoj orijentisanosti ka krajnjem kupcu, spremnosti da ispunimo sve njegove zahteve  i obezbedimo proizvode vrhunskog kvaliteta opremljene su mnoge laboratorije, univerziteti, naučne ustanove, razvojni centri i fabrike.

Iskustvo koje smo stekli u proteklih 40 godina i visok kvalitet naših usluga doprineli su da u mnogim zemljama nadležna ministarstva i vladine organizacije poveravaju upravo amex-u isporuku složene laboratorijske opreme i instalacija.

Molimo Vas da izvršite uvid u listu proizvođača čije proizvode Vam možemo ponuditi, mada nismo ograničeni na saradnju samo sa navedenim firmama.

Očekujemo Vaš dopis, poziv ili lični kontakt.

Pružićemo Vam sve neophodne informacije, pomoći oko izbora opreme koja najviše odgovara vašim potrebama i tu istu opremu isporučiti u najkraćem mogućem roku i po povoljnim cenama.