Kompanije

Linkovi

Kontakt
AMEX Export-Import d.o.o.
Kornatska 3,
11060 Beograd - Palilula
Srbija
Tel/Fax: 011/2790-365
office@amex-lab.rs


 

Masterflex

Masterflex je kompletna linija peristaltičkih pumpi za najrazličitije primene - od primene u laboratorijama preko primene u industrijskim procesima i procesnom inženjerstvu do Heavy-duty proizvodnje. Sve u svemu, otkrićete pumpe koje su precizne, izdržljive i laka za korišćenje.

 

Masterflex peristaltičke pumpe izdvaja sledeće:

1. Jednostavnost

Masterflex pumpe su lake za korišćenje. U većini slučajeva, one se mogu instalirati za svega par minuta. Sa malo pokretnih delova, one su lake za održavanje.

2. Bez kontaminacija

Pošto peristaltičke pumpe ograničavaju tečnost u zatvoreni sistem, pumpe ne mogu da kontaminiraju tečnost i tečnost ne može da zagadi pumpu. Za pumpanje različitih tečnosti potrebno je samo zameniti crevo.

3. Ekonomičnost

Nećete naći nižu cenu pumpi za tečnost. Osnovna cena pumpe sa promenljivom brzinom pumpanja se kreće već od 450$.

4. Preciznost

Svaka komponenta Masterflex pumpi je osmišljena po strogim standardima, a zatim rigorozno testirana. Možete biti sigurni u tačnost funkcionisanja.

5. Izbor

Masterflex pogonske jedinice, zajedno sa zamenljivim glavama i crevima, nude širok opseg protoka i više od 10.000 mogućih kombinacija. Masterflex pumpe su namenjene raznim primenama, od osnovnih industrijskih do proizvodnih industrijskih procesa.

6. Trajnost

Masterflex sistem pumpi nema direktan kontakt sa tečnosti, tako da ima duži vek trajanja u odnosu na druge pumpe.

7. Prilagodljivost

Jedna od najvećih prednosti promenljive brzine pumpanja je širok spektar primene koju može da ponudi jedna pumpa. Jednostavnom zamenom komponenti možete prilagoditi pumpu drugoj primeni.

8. Tehnička pomoć

Obratite se svom Masterflex distributeru za stručne i tehničke savete koje nudi Masterflex sistem.